Samsung Galaxy S11 покажуть публіці 18 лютого 2020 року, і хоча більшість характеристик вже відомі, про камері поки немає ніяких даних. Втім, в мережу злили концепт дизайну Samsung Galaxy S11 з незвичайною камерою.

Концепт повністю відповідає попереднім витокам. Також відзначимо, що місце для камери випирає з корпуса, роблячи смартфон трохи товщі.

Samsung Galaxy S11, gizmochina

Galaxy S11 буде мати великий сенсор на 108 Мп, який компанія розробляла спільно з Xiaomi.

Galaxy S11 імовірно надійде в двох різних модифікаціях. Один з недавно представленим Qualcomm Snapdragon 865, а інший з Exynos 990 (Exynos 9830). Обидва чіпсети підтримують 5G і мають до 12 ГБ оперативної пам'яті і 512 ГБ вбудованої пам'яті залежно від варіанта.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Samsung Galaxy S11, gizmochina

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.