Завдяки дослідженням НАСА та їх інструменту SEIS (сейсмічний експеримент для внутрішньої структури) ми тепер можемо почути, як звучать “землетрусу” на Марсі. Звучить дуже круто, та й звуки досить специфічні.

Незважаючи на назву, орієнтований на Землю, землетруси трапляються на інших планетах і навіть на Місяці. За повідомленнями, перший землетрус було виявлено в квітні минулого року.

Звичайно ж, їх можна послухати у відкритому доступі. Що стосується землетрусів, їх оцінили за шкалою від 3,7 до 3,3.

Слухати особливо нічого, але, тим не менш, це досить захоплююче. До речі, SEIS також може вловлювати звуки, такі як вітер і механіку пристрою, що ускладнює для дослідників відмінність між ними і землетрусами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.