Google припинила впровадження нової версії Chrome 79 для Android, виявивши, що оновлення браузера удаляло дані з інших додатків на пристрої користувачів.

Як повідомляє Android Police, проблема пов'язана з WebView, компонентом, який відображає веб-сторінки в інших додатках, таких як Facebook і Twitter. Ці програми не мають способу візуалізації сторінок самі по собі, тому вони використовують Chrome, щоб виконати роботу за них.

Google Chrome
Google Chrome

Одна із змін, внесених в Chrome 79, стосувалося розташування деяких веб-даних, але не всі дані були перенесені належним чином, як пояснюється в коментарі на сторінці помилок Chromium.

Це означало, що коли користувачі оновлювали Chrome 79, ці веб-дані ставали недоступними. Це не головна проблема для деяких додатків, але для таких, як Twitter Lite, які по суті є веб-додатками, які повністю працюють в WebView, це справжня халепа.

Популярні новини зараз
10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

Компанія поки не виправила помилку.

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.