Сервіс AnTuTu, який вважається одним з найбільш популярних тестів показав можливості нового чіпа від Qualcomm, Snapdragon 865.

Хоча ми багато дізналися про архітектуру та переваги чіпа Snapdragon 865, оцінки від експертів з'явилися в мережі вперше. У будь-якому випадку, Snapdragon 865 здається на голову вище, ніж конкуруючі продукти, такі як Snapdragon 855 попереднього покоління Snapdragon 855+, Kirin 990 і MediaTek Dimensity 1000.

AnTuTu, gizchina

Як доводить AnTuTu, середні оцінка Snapdragon 865 становили 544 000. Хоча більша частина першої партії результатів була в діапазоні 540-55. Згідно моніторингу AnTuTu, найвищий бал в даний час складає 568 919!

порівняно з Snapdragon 855 Plus загальна продуктивність Snapdragon 865 була збільшена приблизно на 15%. Субтест CPU показує збільшення на 28%, в той час як суббалл GPU збільшився на 19%. Звичайно, ці поліпшення порівнюються з топовим Snapdragon 855.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Snapdragon 865
Snapdragon 865

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.