Компанія Xiaomi додала нову версію MIJIA Smart Socket Bluetooth Gateway Edition в свій зростаючий список інтелектуальних продуктів. По суті, це розумна розетка, яка спростить роботу.

MIJIA Smart Socket Bluetooth Gateway Edition, gizmochina

Вперше Xiaomi випустила інтелектуальну розетку ще в 2014 році. Нова версія все ще зберігає той самий компактний дизайн свого попередника, але може служити в якості маршрутизатора Bluetooth.

Мережа Bluetooth може збирати сигнали інших пристроїв Bluetooth (таких як датчики температури і вологості, інтелектуальні дверні замки і т. д.) і вивантажувати зібраний контент на сервер MIJIA через Wi-Fi. .

MIJIA Smart Socket Bluetooth Gateway Edition, gizmochina

Популярні новини зараз
"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.