Porsche об'єдналася з Lucasfilm для створення космічного корабля, щоб допомогти в просуванні прийдешнього фільму “Зоряні війни: Повстання Скайуокера”.

Tri-Wing S-91X Pegasus - це абсолютно новий космічний корабель з модним дизайном, натхненним моделями Porsche, які найбільш помітні в передній частині корабля як у Porsche Taycan.

Інтер'єр має тримісну конструкцію з двома пасажирськими ковшами з боків і розташований за центральним кріслом пілота.

Це не перший випадок, коли в цьому році автовиробник допоміг розробити незвичайний літальний апарат. У агентів “Люди в чорному” були ключі від спортивного автомобіля Lexus RC F, який перетворився в QZ 618 Galactic Enforcer.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Зореліт від Porsche, newsyou

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.