Ще у вересні Xiaomi випустила Redmi Note 8 разом з Redmi Note 8 Pro.

Проте деякі користувачі неохоче вибирали цей смартфон з-за чіпсету MediaTek через відсутність підтримки Custom ROM. З цієї причини Xiaomi намагається довести, що Redmi Note 8 Pro також є хорошим варіантом для користувачів, які віддають перевагу кастомний прошивки. Компанія випустила вихідні коди ядра смартфона через деякий час після його запуску.

Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8 Pro

Це вселило надію в серця багатьох користувачів, які хочуть насолодитися “чистим” Android. Тим не менш, надії були швидко знищені труднощами. Проблема в тому, що Note 8 Pro блокується, якщо спробувати впровадити кастомний прошивку.

Redmi Note 8
Redmi Note 8

Популярні новини зараз
10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

На відміну від пристроїв Qualcomm Snapdragon, у яких цілі пакети мікропрограм можуть бути прошиті з допомогою команд fastboot, Redmi Note 8 Pro вимагає програмного забезпечення MediaTek SPFlashTool. Втім, перепрошити вихідний код смартфона у експертів так і не вийшло.

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.