У свій час Nokia була відома своїми міцними телефонами, які витримали випробування часом. Тим не менш, в епоху смартфонів багато виробників не приділяють багато часу або взагалі не випускають кнопкові телефони. У мережу злили новий тизер Nokia 800 Tough і передбачається, що пристрій надійде в продаж дуже скоро. Nokia 800 Tough прибуде в Китай 24 грудня.

NOKIA 800 TOUGH, gazchina

Як випливає з назви, цей телефон поставляється водонепроникним, пилонепроникним і вологостійким. Найбільшою перевагою цього телефону є його міцність. В доповнення до стандарту MIL-STD-810G і водонепроникності рівня IP68, смартфон витримує падіння з висоти 1,8 метра. За даними компанії, глибина занурення у воду може досягати 1,5 метра, а саме тривалий час занурення - 30 хвилин.

NOKIA 800 TOUGH, gazchina

За новинку просять аж 110 доларів.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.