Французька веб-сайт, відомий своїми оглядами камер - DxOMark - тільки що опублікував свій рейтинг для останньої Huawei Mate 30 Pro 5G. Пристрій дуже схоже на Mate 30 Pro, раніше розглянуте на сайті. Фактично, єдина відмінність між двома гаджетами - це технологія літографії.

HUAWEI MATE 30 PRO 5G, gizchina

Тим не менш, як ми можемо бачити на зображенні версія 5G телефону працювала краще, ніж попередник; швидше за все із-за кращої оптимізації програмного забезпечення камери. Це робить його кращим телефоном з оцінкою в 123.

HUAWEI MATE 30 PRO 5G, gizchina

Huawei Mate 30 Pro 5G показав високий рівень деталізації і точну цільову експозицію в більшості протестованих умов. Смартфон також зобразив приємні кольори при зйомці на вулиці і низький рівень шуму.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.ua компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.