Згідно з новим звітом, реліз Huawei P40 відбудеться в кінці березня 2020 року. Ця новина з'явилася після того, як Річард Ю, генеральний директор підрозділу з виробництва споживчих товарів компанії, повідомив про майбутню дату випуску смартфонів в інтерв'ю французькій пресі в китайському Шеньчжені.

Huawei P40, gizmochina

Вище керівництво заявило, що Huawei P40 буде запущений в кінці березня під час заходу, який відбудеться в Парижі. Юй також зазначив, що P40 здивує публіку незвичайним дизайном.

Huawei P40, gizmochina

Huawei P40 стане наступником смартфонів Huawei P30 і P30 Pro, випущених раніше в цьому році. Генеральний директор також згадав, що пристрій буде працювати під управлінням домашнього інтерфейсу EMUI на базі ОС Android 10, який представляє собою власну власну оболонку компанії.

Популярні новини зараз
Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.