Новий чайник MIJIA Electric Kettle 1A йде в ногу з мінімалістичним дизайном, яким славляться продукти Xiaomi. Корпус виготовлений з високоякісного матового поліпропілену непоганої якості. Зверху є кнопка для відкриття чайника. Він використовує двоступеневу конструкцію демпфуючого отвори, що запобігає опік в результаті раптового викиду пари при відкритті кришки. Чайник також має відсік для зберігання шнура живлення в нижній частині.

Xiaomi MIJIA Electric Kettle 1A, gizmochina

Електричний чайник має велику ємність 1,5 л і діаметр 13 див. Він також використовує двошаровий дизайн, який захистить від опіків. Внутрішній шар виконаний з нержавіючої сталі 304. Всередині знаходиться потужний нагрівальний кільце потужністю 1800 Вт, яке кип'ятить воду всього за 5 хвилин. Він також поставляється з вбудованим термостатом британської марки, який забезпечує відключення пристрою при повній кип'ятінні гарячої води. На вимикачі є візуальні нагрівальні лампи, які показують, що нагрівач працює.

Xiaomi MIJIA Electric Kettle 1A, gizmochina

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.