Google припинила впровадження нової версії Chrome 79 для Android, виявивши, що оновлення браузера удаляло дані з інших додатків на пристрої користувачів.

Як повідомляє Android Police, проблема пов'язана з WebView, компонентом, який відображає веб-сторінки в інших додатках, таких як Facebook і Twitter. Ці програми не мають способу візуалізації сторінок самі по собі, тому вони використовують Chrome, щоб виконати роботу за них.

Google Chrome
Google Chrome

Одна із змін, внесених в Chrome 79, стосувалося розташування деяких веб-даних, але не всі дані були перенесені належним чином, як пояснюється в коментарі на сторінці помилок Chromium.

Це означало, що коли користувачі оновлювали Chrome 79, ці веб-дані ставали недоступними. Це не головна проблема для деяких додатків, але для таких, як Twitter Lite, які по суті є веб-додатками, які повністю працюють в WebView, це справжня халепа.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

Компанія поки не виправила помилку.

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.