Capcom оголосила про мінімальні вимоги до Resident Evil 3 Кам для ПК. Повідомляється, що ремейк випустять вже в 2020 році.

Офіційно оголошений під час прямої трансляції State of Play від Sony на початку цього місяця, Resident Evil 3 Кам буде випущений для ПК і консолей 3 квітня 2020 року. Хоча до релізу ще кілька місяців, Capcom вже оголосила про мінімальні вимоги до ПК у новій грі Steam.

Resident Evil 3 Кам, Polygon

Мінімальні вимоги Resident Evil 3 Remake:

Потрібно 64-бітний процесор, операційна система

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

ОС: WINDOWS® 7, 8.1, 10 (потрібна 64-бітна версія)

Процесор: Intel® Core ™ i5-4460 або AMD FX ™ -6300 або вище

Пам'ять: 8 ГБ ОЗУ

Графіка: NVIDIA® GeForce® GTX 760 або AMD Radeon ™ R7 260x з 2 ГБ відеопам'яті

DirectX: версія 11

Resident Evil 3 Кам вийде в наступному році 3 квітня для ПК, PlayStation 4 і Xbox One.

Resident Evil 3 Кам, Polygon

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.