Call of Duty: Modern Warfare приємно здивував як геймерів, так і розробників. Видавець оголосив, що його багатокористувацький мегахіт перевищив 1 мільярд доларів продажів по всьому світу. Але він також встановлює рекорди як найпопулярніша гра Call of Duty цього покоління.

Call of Duty
Call of Duty

протягом перших 50 днів після запуску у Modern Warfare було зареєстровано найбільшу кількість гравців в день, ніж у будь-якого іншого Call of Duty на Xbox або PlayStation One 4. Хоча частково це пов'язано з тим, що цими консолями володіє більше людей, ніж у попередньому роки.

Call of Duty: Mobile
Call of Duty: Mobile

У грі все більше людей грають в гру кожен день. І вони грають на більш тривалих сесіях, ніж в Call of Duty: World War II або Black Ops 3. Можливо, компанія зможе повторити успіх гри.

Популярні новини зараз
Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.