Microsoft вже готова показати публіці новий браузер Edge. Наприкінці 2018 року компанія заявила, що перейде на браузер на базі Chromium, призначений для інтеграції служб Microsoft замість служб Google. Після кількох місяців наполегливої праці ви можете оцінити Chromium Edge прямо зараз. Microsoft повідомляє, що стабільна версія її браузера з'явиться в оновленні Windows 10 в січні.

офіс Microsoft
офіс Microsoft

Microsoft роками намагалася відволікти людей від Chrome, який домінує на ринку браузерів. Microsoft навіть вдавалася до подразнення користувачів Windows за допомогою сумнівних попереджень про Chrome, які рекламували ефективність використання аналога Edge. Тим не менш, Chrome був швидше і в цілому мав кращу підтримку в Інтернеті.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.