Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), правильне використання дитячих крісел може знизити ймовірність дитячої смерті після зіткнення на 90%. Таким чином, Xiaomi тепер надала краудфандінг автомобільного крісла QBORN з обертанням на 360 ° для малюків віком від 0 до 12 років за ціною 1399 юанів, або 200 доларів.

Xiaomi QBORN 360° Rotating Car Seat, gizmochina

Автокрісло QBORN, пройшов суворі випробування Євросоюзом на ударну навантаження 18 кг і може бути використано для перевезення дітей до 4 років. Порівняно з традиційною установкою ременя безпеки переднього сидіння, дитяче крісло безпеки, встановлене в зворотному напрямку, може знизити ударну силу спереду як мінімум на 80%. Це дозволяє використовувати його довше та підвищити безпеку сидіння.

Xiaomi QBORN 360° Rotating Car Seat, gizmochina

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.