Новий мінівен Volkswagen Viloran був представлений на автосалоні в Гуанчжоу в 2019 році.

2020 Volkswagen Viloran, carcoops

Коли він надійде в продаж у наступному році, Viloran буде конкурувати з мінівенами за розкішними, такими як Lexus LM і Buick GL8

Новинка призначення як для ринку Європи, так і для ринку Китаю.

При довжині 5,3 метра він буде приблизно на 50 мм довший, ніж лідер ринку Buick. Він має натхненний кросовером стиль і більш округлий силует з більш гладким покриттям, ніж його конкуренти.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному
Показати ще

Вилоран вміщує сім чоловік і це відмінні показники, а задні крісла можна рухати для зручності.

2020 Volkswagen Viloran, carcoops

Звіти показують, що Viloran заснований на архітектурі MQB компанії для передньопривідних і повнопривідних автомобілів з поперечним двигуном. Повідомляється, що він оснащений версією 2,0-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом потужністю 164 кВт / 340 Нм.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.