Компанія Xiaomi випустила нову захисну плівку для екрану смартфона під назвою Mi Protective Glass. Цей новий аксесуар від китайського виробника смартфонів був розроблений спільно з Corning і на даний момент доступний тільки для популярного смартфона середнього класу компанії Redmi Note 8 Pro. Крім того, цей новий 2.5 D скляний протектор має товщину всього 0,4 мм і оснащений силіконовим клеєм для легкої установки без бульбашок.

Захисне скло Mi для Redmi Note 8 Pro можна придбати через Mi.com за 100 гривень. Він виготовлений з використанням допоміжного від скла Corning, що представляє собою лужно-алюмосилікатні скло, що забезпечує більш високу безпеку в порівнянні з звичайним, загартованим склом.

Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8 Pro

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.