Xiaomi запатентувала новий дизайн смартфона. На цей раз Xiaomi запатентувала смартфон з висувним дисплеєм.

Патент Xiaomi, androidheadlines

Це не перший випадок, коли ми бачимо патент на смартфон з висувним дисплеєм, так як Xiaomi не перший, хто запатентував щось подібне. І Samsung і LG вже запатентували такі смартфони з висувними дисплеями.

Цей патент був опублікований через ВОІВ (Всесвітня організація інтелектуальної власності) 6 грудня.

Як видно на цих малюнках, телефон має дуже тонкі рамки з трьох сторін, зверху, знизу і з правого боку дисплея. Його рамка зліва досить товста. Втім, у Samsung Galaxy Fold рамки помітно товщі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Патент Xiaomi, androidheadlines

Сподіваємося, що Xiaomi анонсує свій перший складаний смартфон до того, як з'явиться модель Samsung другого покоління. Нагадаємо, що Galaxy Fold 2 покажуть публіці вже 18 лютого.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.