Xiaomi Youpin спільно з Shangxin Forbidden City випустили портативний водонагрівач в стилі ретро. Продукт поставляється під краудфандінг за ціною 299 юанів (42 долара США). Після краудфандингу ціна зросте до 399 юанів ($ 56).

Forbidden City-тематичний portable water heater, gizmochina

Цей портативний чайник з гарячою водою створений за мотивами артефактів, знайдених в Палацовому музеї в Пекіні, також відомому як Заборонене місто. Цей 598-річний колишній китайський імператорський палацовий комплекс є пам'яткою, яку в 2017 році відвідало майже 16,7 мільйонів чоловік. Численні телевізійні програми - документальні фільми і драми - демонстрували це місце в останні роки.

Forbidden City-тематичний portable water heater, gizmochina

порівняно з компресійними чайниками, зазвичай доступними на ринку, ця машина з гарячою водою Imperial Palace набагато зручніше у використанні. З точки зору часу нагріву, для цього гаджета потрібно всього 3 секунди, щоб нагріти воду до 100 ° C. Звичайно, девайс працювати зі смартфоном, що набагато спростить використання.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.