Компанія Lars Buro показала концепт гаража для Tesla Cybertruck, згідно веб-сайту компанії. Він розроблений, щоб протистояти самим суворим умовам - навіть якщо трапиться кліматична катастрофа.

Гараж для CybeTruck, futurism

Поки існує тільки рендеринг футуристичного укриття, Ларс Буро запевнив CNET в тому, що в кінцевому підсумку він планує побудувати його.

Гараж для CybeTruck, futurism

Lars Buro стверджує, що гараж може протистояти екстремальним погодним умовам завдяки своїй аеродинамічній формі і посиленим броньованим вікон, які, як ми сподіваємося, не зламаються так само легко, як у Cybertruck. Ви навіть можете встановити на нього повітряний шлюз, якщо хочете його побудувати, скажімо, на Місяці.

Популярні новини зараз
Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.