Надзвуковий літак НАСА X-59 Quiet SuperSonic Technology (QueSST) відбувся остаточний етап розробки, так що незабаром його почнуть збирати. Розроблені з метою просування технологій для наступного покоління комерційних надзвукових авіалайнерів, компанія вирішила розпочати складання.

X-59 supersonic, newatlas

Запланований до польоту в 2021 році, X-59 будується на заводі Lockheed martin's Skunk Works в Палмдейле, штат Каліфорнія, за контрактом на суму 247,5 млн. доларів з пільгами та винагородами. По завершенні створення літак зможе здійснювати польоти на висоті 55 000 футів (17 000 м) зі швидкістю 1,27 Маха (940 миль в годину, 1512 км / год), але при цьому виробляти звуковий удар тільки в 75 децибел прийнятного рівня (PLdB). ) - приблизно так само голосно, як закриття дверцят машини.

X-59 supersonic, newatlas

Остаточна збірка і системна інтеграція планується завершити до кінця 2020 року, а перший політ запланований на 2021 рік.

Популярні новини зараз
Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.