Японія створила унікальний поїзд, в якому можна відчути себе як вдома.

Seibu Railway, CNN

Розроблений лауреатом Прітцкерівської премії архітектором Казуйо Седзима, серія Seibu 001, відома як “Laview”, є чудовим творінням.

Приміський поїзд Seibu Railway, який був введений в експлуатацію в Токіо в березні, має світловідбиваючий колір сріблястий, розроблений для того, щоб гармоніювати з ландшафтом, коли він рухається.

Seibu Railway, CNN

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Його величезні зігнуті вікна забезпечують пасажирам приголомшливі панорамні види на шляху.

Всередині Laview обладнаний м'якими жовтими кріслами з регульованим підголовником і столом для підлокітників, щоб “забезпечити розслаблюючу відчуття, як у вітальні”.

М'яке освітлення, яке регулюється протягом дня, було розроблено, щоб створити заспокійливу атмосферу для пасажирів.

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.