Microsoft першою показала нову консоль Xbox Series X, яка встановить новий стандарт для графіки консолі, скоротить час завантаження і скоротить розрив у продуктивності між ПК і консольними іграми. Втім, ціна все ще залишається загадкою.

Роздрібні ціни на наступну консоль від Microsoft ще не оголошені, але ряд недавніх витоків і спекуляцій дали гравцям уявлення про те, наскільки новий Xbox зашкодить їх гаманцях.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Інсайдери повідомляють, що Xbox X Series з'явиться на полицях за 499 доларів. Але в четвер IGN припустив, що наступна консоль Microsoft може коштувати набагато дорожче.

Xbox One
Xbox One

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Підсумовуючи передбачувану вартість очікуваного процесора, графічного процесора, оперативної пам'яті і вбудованого сховища, інсайдери впевнені, що Series X може коштувати до 600 доларів без контролера. Така ціна може бути цвяхом у труну для наступного покоління Xbox.

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.