В мережі стало відомо про судовий позов групи юристів проти деяких мобільних телефонів Samsung і Apple в США за перевищення запланованого рівня радіації.

Лабораторія Федеральної комісії зв'язку США (FCC) провела дослідження, яке підтверджує, що деякі мобільні телефони цих двох марок перевищують радіаційні межі, встановлені в країні. Таким чином, американська юридична фірма FeganScott вирішила подати в суд на виробників за “загрозу здоров'ю споживачів”.

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Samsung і Apple були засуджені юридичною фірмою за перевищення радіаційних обмежень, встановлених у Сполучених Штатах. Бет Феган, старший менеджер FeganScott, заявила, що виробники повинні нести відповідальність за подібні дії.

“Смартфони Apple і Samsung змінили наш образ життя. Дорослі, підлітки і діти прокидаються, щоб перевірити свою електронну пошту або пограти в ігри, а також виконати робочі або шкільні вправи на своїх смартфонах. Вони носять ці пристрої у своїх кишенях протягом дня і буквально засипають з ними в своїх ліжках”, - сказала Феган.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.ua, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.