23 грудня 2019 року Гіннес оголосив, що Vivo X30 Pro побив світовий рекорд. Рекорд полягає в тому, що його встановило найбільша кількість людей, які зробили фотографію за допомогою одного смартфона.

Vivo X30, gizmochina

Згідно з повідомленнями, в загальній складності 546 чоловік використовували режим телеоб'єктиву смартфона серії Vivo X30. У конкурсі учасники використовували смартфон на круїзному кораблі Pearl River Crystal в Гуанчжоу.

Vivo X30, gizmochina

Примітно, що Xiaomi також є одним з єдиних виробників смартфонів у Китаї, який також має світовий рекорд Гіннеса. Це найбільша кількість фізичних магазинів, відкритих одночасно. Це було досягнуто ще в 2018 році 29 жовтня о 12 годині вечора.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.