PlayStation 5 не буде мати особливу ексклюзивності при запуску, на відміну від Xbox Series X. Хоча консоль Microsoft буде покладатися на 12-16 ексклюзивів в своїй лінійці, Sony буде в значній мірі задоволена портом декількох блокбастерів із застарілою PS4.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Війна між консолями NextGen починається вже через рік після їх випуску. Що стосується комунікації, Microsoft вже взяла на себе ініціативу, представивши Xbox Series X задовго до PlayStation 5.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

За словами російського журналіста, Microsoft буде мати перевагу перед своїм японським конкурентом. PlayStation 4 явно домінує над Xbox One в цій області, але все може зміниться. Повідомляється, що PlayStation 5 не отримає купу цікавих ексклюзивних ігор при запуску, і буде сильно залежати від популярних ігор для PS4. Xbox Series X зі свого боку буде мати від 12 до 16 ексклюзивів на момент запуску.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.