Сьогодні Xiaomi Mall офіційно анонсував новий краудфандинговый продукт Xiaomi - дозатор гарячої води Mijia C1. Компанія також заявила, що корпус цього дозатора води компактний і не займає багато місця. І хоча він поставляється з компактним корпусом, він дозволяє вам мати гарячу воду в будь-який час і в будь-якому місці. Так що приготувати чашку гарячого чаю або кави зовсім не проблема.

MIJIA HOT WATER DISPENSER C1, gizchina

Диспенсер для гарячої води Mijia C1 буде офіційно запущений 25 грудня. Первісна ціна складе 249 юанів ($ 35). Цілком собі непогано.

MIJIA HOT WATER DISPENSER C1, gizchina

Хоча цей продукт ще не був офіційно випущений, в описі Xiaomi Mall ми можемо дізнатися, що цей новий продукт Mijia Hot Water Dispense має в загальній складності три температурних режиму для води. Відмінна можливо розкрити всі нотки певного сорту чаю.

Популярні новини зараз
Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.