минулого тижня Google виправив помилку втрат даних у деяких додатках Android для Chrome 79. З тих пір деякі індійські користувачі отримують спливаючі вікна з проханням негайної зміни паролів на вразливих веб-сайтах. Користувачі отримують попередження на ноутбуках, настільних комп'ютерах і екранах мобільних пристроїв після виправлення помилки версії Chrome 79.

Встановлення Google Chrome, web-city.org
Встановлення Google Chrome, web-city.org

Недавнє порушення даних стривожило великі медіа-компанії і користувачів, що їх паролі могли бути скомпрометовані. Попередження з'являється на вразливих веб-сайтах нещодавно після того, як Google відновив впровадження Chrome 79 з виправленням помилки на цьому тижні.

Google Chrome
Google Chrome

Користувачам рекомендується негайно змінити пароль, навіть якщо вони не отримали такого попередження на веб-сайті.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.