24 грудня 2019 року, Nokia 2720 і Nokia 800 були офіційно представлені публіці. Перший - це ностальгічна розкладачка, а другий - міцний телефон, який просто створений для суворих умов.

Nokia 800, gizmochina

Nokia 800 побудована для екстремальних умов. Пристрій відповідає військовому стандарту MIL-STD-810G, тому можна припустити, що воно не буде майже так само піддана щоденного зносу, як звичайний мобільний телефон. Гаджет також підтримує клас захисту від проникнення вологи і пилу IP68 і може бути занурений у воду на глибину до 1,5 метрів на 30 хвилин.

Nokia 2720, gizmochina

Nokia 2720 - це розкладний телефон з двома екранами. Він поставляється з 2,8-дюймовим QVGA-дисплеєм, який є основним дисплеєм, а додатковий екран являє собою невеликий 1,3-дюймовий дисплей зовні. Телефон оснащений фізичною клавіатурою T9, підтримує GPS і ГЛОНАСС, включає в себе Google Maps, а також надає Kai App Store.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Захищений Nokia 800 буде продаватися за 128 доларів, у той час як розкладний телефон Nokia 2720 будуть продавати за 85 доларів.

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.