Samsung може незабаром анонсувати новий телефон під своєю серією Xcover.

Xcover Pro був сертифікований WiFi Alliance трохи раніше, так що інсайдери впевнені в його швидкий вихід.

Samsung Galaxy XCover FieldPro
Samsung Galaxy XCover FieldPro

За словами Мишаала Рахмана з XDA-Developers, телефон буде випущений в Європі і буде працювати на Android 10 з коробки. XCover Pro буде оснащений чіпсетом Exynos 9611, тим же процесором, який знаходиться всередині Galaxy M30s, і буде мати 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті у відповідності з результатами тесту Geekbench, одержаного раніше в цьому місяці. Він буде мати підтримку дводіапазонного WiFi, Bluetooth 5.0.

Samsung Galaxy Xcover 4s
Samsung Galaxy Xcover 4s

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Виходячи з описаної вище конфігурації, це означає, що Xcover Pro надійде в продаж як надійний смартфон середнього класу. Однак його ціна напевно буде вище, ніж у аналогічний пристроїв.

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.