Ви все ще не потребуєте вищу освіту, щоб працювати на Елона Маск, генерального директора Tesla.

“Так”, - сказав Маск, коли його запитали, чи не потребує він, щоб потенційні співробітники мали вищу освіту.

Маск повторив відповідь, яку він дав під час інтерв'ю 2014 року з німецьким автомобільним виданням Auto Bild.

Ілон Маск, Tesla
Ілон Маск, Tesla

“Немає необхідності навіть мати вищу освіту або навіть середню школу”, - сказав Маск після того, як його запитали, чи впливає те, в який коледж надійшов здобувач при оцінці потенційного співробітника Tesla. “Якщо хтось закінчив чудовий університет, це може свідчити про те, що він здатний на великі справи, але це не обов'язково так. Якщо ви подивіться, скажімо, на таких людей, як Білл Гейтс або Ларрі Еллісон, Стів Джобс, ці хлопці не закінчував коледж, але якщо б у вас була можливість найняти їх, звичайно, це була б гарна ідея. "

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ілон Маск, Reuters
Ілон Маск, Reuters

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.