Нещодавно була виявлена уразливість, яка дозволяє твітнуть два або кілька GIF-файлів в Twitter, перетворивши в анімований GIF PNG. Платформа соціальних мереж може завантажувати анімовані PNG-файли, які називаються Animated Portable Network Graphics.

Користувачі Twitter почали масово користуватися лазівкою..

Служба підтримки Twitter в понеділок оголосила про припинення злому, пославшись на “проблеми з продуктивністю”.

Twitter, Time
Twitter, Time

“Нещодавно ми виявили помилку, яка дозволяє додавати кілька анімованих зображень у твіт з використанням анімованих файлів PNG. APNG ігнорують наші заходи безпеки і можуть викликати проблеми з продуктивністю програми і вашого пристрою”, - пише в Твіттері служба підтримки. “Сьогодні ми виправляємо помилку, яка більше не дозволяє анімувати APNG в твіттері”.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Twitter
Twitter

Втім, компанія спробує запровадити аналогічну функцію, але вже офіційно.

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.