Раніше в цьому місяці Meizu Technology заявила, що Meizu 17 стане першим смартфоном, який буде використовувати Qualcomm Snapdragon 865 SoC. Цей смартфон з'явиться навесні 2020 року і буде підтримувати мережу 5G. Однак разом з технічним директором Meizu Лян Дунмином компанія випустить в наступному році близько чотирьох мобільних телефонів класу 5G. Очевидно, Meizu 17 стане першим з цих пристроїв.

Meizu Zero
Meizu Zero

За словами Лян Дунмінь, компанія буде інвестувати в 5G до 2020 року.

Раніше сьогодні Хуа Хайлян, віце-президент Meizu Technology, оприлюднив скріншоти вимірювання швидкості 5G “певного мобільного телефону”. Цей телефон повинен бути Meizu 17, який буде випущений навесні 2020 року. На знімку екрана показано, що Meizu 17 має максимальну швидкість завантаження 556 Мбіт/с. Крім того, він має максимальну швидкість завантаження 75,1 Мбіт/с, затримку 20 мс.

Apple Music
Apple Music

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.