Тесла любить хвалитися збільшенням продажів без всякої реклами, але компанія явно не проти розміщення продуктів у різних відео. Репер Тревіс Скотт поділився кліпом для кліпу “Gang Gang”. На диво, в кліпі помітили електро пікап Cybertruck, квадроцикл Cyberquad.

Незрозуміло, як EVs опинилися у відео Скотта. Tesla поки не дала ніяких коментарів.

Втім, є хороша можливість, що Скотт або продюсери тісно пов'язані з Илоном Маском. Він один з небагатьох людей, які можуть водити Cybertruck на публіці, і Маск був помічений як хобі зі Скоттом і іншими зірками зовсім недавно, напередодні Різдва.

Незалежно від того, чи демонструє рекламний ролик офіційне розміщення продукту або просто послугу для одного, він явно являє собою спробу наростити шум навколо електричного пікапа, який покажуть публіці через кілька років.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.