В даний час Xiaomi володіє парою титулів рекордів Гіннеса, таких як Xiaomi Play, найбільша в світі динамічна головоломка для мобільних пристроїв. Компанія також встановила рекорд, одночасно відкривши 500 магазинів Mi в Індії. Гігантський світловий логотип Xiaomi Mi в Індії також отримав звання Книги рекордів Гіннеса за свій розмір. Це не заважає китайському технічного гігантові продовжувати заявляти про себе світу. Виявляється, що Xiaomi провела в США захід по розпакуванні, на якому 703 людини одночасно розгорнули кілька продуктів Mi.

Xiaomi, gizmochina

До рекордного експлойта Xiaomi попередній рекорд більшості людей, распаковывающих одночасно, становить 643, і він був досягнутий Mercado Libre (Мексика) в Parque Bicentenario, Мехіко, Мексика, 28 вересня 2019 року. Учасники розпакували комерційно доступну пам'ятну шпильку і після спроби запису насолоджувався концертом.

Xiaomi, gizmochina

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.