Samsung вдалося перевернути ринок середнього класу завдяки повній реконструкції серії Galaxy A. Південнокорейської компанії вдалося закріпитися в проміжному секторі на чолі з Xiaomi на основі пристроїв з хорошим співвідношенням ціни та якості. Азіатський гігант зазначив, що він втрачає свою присутність серед користувачів середнього рівня і вирішив відмовитися від виробництва своїх пристроїв.

Samsung Galaxy A51, IXBT
Samsung Galaxy A51, IXBT

Ситуація з Xiaomi в даний час більш складна, щоб продовжувати лідирувати на ринку середнього класу через лінійки Galaxy A. Крім того, все вказує на те, що Samsung буде продовжувати йти по цьому шляху. Принаймні, вони підтвердили це Reuters з новою стратегією компанії продовжувати виробництво дешевих мобільних телефонів.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Samsung прагне мінімізувати виробничі витрати, щоб спробувати запропонувати смартфони за більш низькими цінами. І що сімейство Galaxy A продовжує рости на ринку. Мета полягає у зниженні виробничих витрат на пристрої через компанію ODM, яка може створювати смартфони за рахунок більш дешевої робочої сили.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згідно з повідомленням, Samsung збирається підписати угоду з китайською компанією Wingtech, яка буде відповідати за виробництво деяких своїх мобільних телефонів середнього рівня.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.