Згідно з новим звітом, компанія Gree офіційно запатентувала новий дизайн складного смартфона.

Електроніка Gree більш широко відома своєю побутовою електронікою, яка включає в себе побутову техніку, таку як холодильники, кондиціонери та багато іншого. Поряд з цим, компанія також надає послуги у тій же області для комерційних організацій, наприклад - центральне кондиціонування повітря в комерційних будівлях.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Примітно, що в минулому компанія також мала деякий досвід роботи зі смартфонами. Втім, користувачі не оцінили пристрій, так як на ринку були більш гідні аналоги.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Враховуючи, що ринок гнучкий смартфон вже захоплений Huawei і Samsung, таке рішення може здатися дуже цікавим. Швидше за все, перші подробиці з'являться вже в 2020 році.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.