Не секрет, що автономність смартфона досить важливий аспект при виборі моделі. До приклад Redmi K30, який оснащений акумулятором на 4500 мАч, але працює від одного заряду всього дня. Звичайно, варто врахувати, що пристрій оснащений екраном з частотою оновлення картинки 120 Гц, однак це лише на 10% зменшує час роботи телефону, якщо вірити статистиці. Основна причина поганої автономності Redmi K30 — погано оптимізований софт.

Список смартфонів, gizchina

Звичайно, експерти вже з'ясували, який із смартфонів є найбільш автономним на ринку, і результати вас точно здивують. Тепер повернемося безпосередньо до тестування автономності. На диво, довше всіх може протриматися Lenovo P2, який не користується особливою популярністю на ринку. Варто відзначити, що iPhone у списку не виявилося.

Lenovo Z6
Lenovo Z6

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.