Вже кілька місяців ходять чутки про те, що майбутня PlayStation 5 (PS5) буде мати потужність близько 9 терафлопс. Дані були розміщені на GitHub, але з-за кодових імен та інших перешкод аналіз зайняв деякий час. На щастя, інсайдери з Digital Foundry розкрили можливі нові подробиці про PS5.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Компанія Digital Foundry заявила, що ці витоку можуть бути правдивими, оскільки чіп має кілька різних режимів, які в точності відповідають попереднім специфікаціям PlayStation. Це підтверджує функцію зворотної сумісності.

Нагадаємо, що інсайдери раніше говорили про 9,2 тфлопс продуктивності. Згідно витоку Windows Central Xbox Series X, Microsoft націлена на 12 тфлопс потужності. Якщо це дійсно так, то наступний Xbox буде набагато потужніше, ніж PS5.

Характеристики консолей, gizchina

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Втім, консолі покажуть публіці в кінці весни, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.