2020 рік означає абсолютно новий набір смартфонів, які будуть заповнювати три основних сегменти. Після успішного переосмислення модельного ряду пристроїв середнього класу і крадіжки сердець споживачів, Samsung готова продовжити успішну лінійку. Ми вже знаємо, що корейська фірма працює над новими смартфонами серії М середнього класу, і вони також будуть продаватися в офлайнових магазинах при запуску в наступному році. За чутками, компанія готує до випуску M11, M21 і M31.

Samsung Galaxy M21, gizchina

В мережу злили дані про Galaxy M21. Згідно йому, номер моделі цього смартфона SM-M215F. Смартфон буде мати вбудовану пам'ять об'ємом 64 ГБ і 128 ГБ. Це масштабне оновлення порівняно з M20, який отримав 32 ГБ і 64 ГБ.

Samsung Galaxy M21, gizchina

За чутками, Galaxy M21 буде поставлятися з Android 10 і OneUI 2.0 з коробки. Швидше за все, з'явиться Samsung Exynos 9610 або 9611 SoC, а також потрійна задня камера з новим дизайном Samsung.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.