Незважаючи на те, що зростає попит на телевізори діагоналлю 55 дюймів, а в Китаї розширюються потужності з виробництва LCD-панелей Gen 10.5 і Gen 8.6, в цілому ринок знижується. Це змушує виробників переглядати свої виробничі плани і реструктуризовывать бізнес, відмовляючись від випуску телеекранів на користь дисплеїв для комп'ютерів. Втім, для користувачів це не дуже хороша новина, так як аналітики повідомили, що телевізори помітно подорожчають вже у 2020 році.

Samsung Wall, gizchina
Samsung Wall, gizchina

Аналітики IHS Markit у своєму дослідженні очікують зниження поставок LCD-панелей в 2020 році на 7% — до 265 млн. Це буде найбільше зниження поставок панелей за рік за всю історію існування рідкокристалічних телевізорів, повідомляє DigiTimes. Враховуючи, що телевізори, яким більше 5 років не особливо відрізняються від сучасних моделей, помітно знизилися показники продажів.

Samsung TV, ITC
Samsung TV, ITC

У зв'язку з цим експерти очікують, що ціни на ЖК-телевізори будуть рости в першому кварталі 2020 року як мінімум на 20%.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.