Samsung анонсувала Galaxy A51 і Galaxy A71 пару тижнів тому. І тепер компанія подала товарні знаки для цілого ряду смартфонів наступного покоління серії Galaxy A. Згідно фотографіям в Твіттері користувача @ _the_tech-guy, в майбутньому буде випущено не менше 9 нових смартфонів серії Galaxy A, включаючи Galaxy A52 і Galaxy A72.

Samsung Galaxy, gizchina

Назви, вживані для торговельної марки Samsung, перераховані нижче

Galaxy A12

Galaxy A22

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Galaxy A32

Galaxy A42

Galaxy A52

Galaxy A62

Galaxy A72

Galaxy A82

Galaxy A92

Товарні знаки були отримані в Південній Кореї. Судячи за назвами, ці смартфони прийдуть на зміну вже доступною серії телефонів Galaxy A, таких як Galaxy A51 і A71. Це схоже на серію телефонів наступного року (2021), так як ми вже бачили назви для моделей 2020 року.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.