Realme готується представити Realme 5i 6 січня у В'єтнамі. Серія Realme 5 з'явилася в Індії в серпні минулого року. У листопаді 2019 року компанія випустила Realme 5s з 48-мегапіксельною камерою. У цьому полягає основна відмінність між Realme 5 і Realme 5s. Тепер прийдешній Realme 5i з'явився на Geekbench з деякими з його ключових конфігурацій.

Realme 5i, gizchina

Варто відзначити, що компанія не розкрила ніяких деталей 5i. Однак цей смартфон з'явився на сайті в'єтнамської рітейлера. Список показує, що цей смартфон в основному такий же, як 5, за винятком того, що селфи камера була трохи гірше. Можливо, для ринку Європи смартфони будуть поставлятися з різними конфігураціями.

Realme 5i, gizchina

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.