Свята можуть бути часом сповільненій активності для більшості компаній в технологічному секторі, але для SpaceX це був час для нарощування виробництва на останньому прототипі Starship - “Зоряний корабель SN1”, як його називають, за словами генерального директора SpaceX Ілона Маска. Цей досвідчений зразок льотного проекту Starship будується на заводі SpaceX в Бока Чіка, штат Техас, і Маск був присутній на вихідних, спостерігаючи за його складанням.

Starship
Starship

Маск поділився відео з командою SpaceX, яка працює над створенням вигнутого купола, який буде розташовуватися на вершині космічного корабля SN1. Він додав, що кожна нова версія SN ракетних збірок SpaceX буде мати незначні поліпшення “принаймні” протягом перших 20 або близько того версій, тому ясно, що вони очікують ітерації і тестування їх швидко.

Starship
Starship

Що стосується дати польоту, Маск сказав що цей зореліт відправиться в космос через 2–3 місяці.

Популярні новини зараз
Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.