Американські вчені з Університету Колорадо в Боулдері провели дослідження і встановили, що до 2100 року людина стане значно дурніший. Причиною тому стане глобальне потепління. Схоже, глобальне потепління несе шкоду не тільки планеті, але і людству як живому організму, і на це є кілька причин.

глобальне потепління
глобальне потепління

Справа в тому, що вуглекислий газ негативно впливає на когнітивні здібності. Про те, що СО2 негативно впливає на роботу головного мозку відомо давно. Тоді багато вчених радили як можна частіше провітрювати приміщення, щоб людина мала можливість отримати свіжий кисень. Втім, зі зміною клімату про чистому повітрі можна забути, так як температура буде підвищуватися, а вуглекислий газ не буде зникати.

глобальне потепління
глобальне потепління

Вчені прийшли до висновку, що вирішити проблему провітрюємо вже не представляється можливим. Адже навіть у свіжому повітрі вже велика кількість вуглекислого газу.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.