Компанія Xiaomi представила подушку MIJIA Natural Latex, в якій використовується тайський натуральний латекс і незвичайний дизайн захисту шиї. Подушка для шиї продається за ціною 199 юанів (28 доларів) і в даний час продається в Xiaomi Mall.

MIJIA Latex Neck Pillow, gizchina

порівняно з іншими подушковими матеріалами латекс володіє чудовими показниками пружності, що може забезпечити м'яку, але потужну підтримку вашій голові і допомогти при декомпресії сну. Подушка для шиї MIJIA Natural Latex використовує конструкцію опори шиї висотою 10-12 см, середньою і низькою дугою. У той же час частки латексу розділені згідно з різними потребами постави під час сну. Незалежно від того, як змінюється стан людини, подушка буде приймати правильну форму.

порівняно з частинками латексу, довгий латекс у формі блоку має велику площу контакту з особою, коли людина спить на боці, що знижує ймовірність виникнення тиску.

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.