Поважна операційна система Microsoft Windows 7 припиняє свою підтримку 14 січня 2020 року, і це означає, що оновлення програмного забезпечення, які допомагають захистити ваш комп'ютер, більше не будуть доступні. Якщо ви відкладали оновлення, то настав час усвідомити, що Windows 7 скоро не підійде для цієї мети і може зробити ваш комп'ютер вразливим, будь ви геймер, творець контенту або звичайний користувач. Тим не менш, як і раніше, можливо безкоштовне оновлення до Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Багато людей уникають цього, незважаючи на безкоштовне пропозицію Microsoft оновлення, яке офіційно закінчилося в 2016 році.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.