В мережу злили живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Note 10 Lite.

Що ж, після швидкого першого погляду стало ясно, що Samsung дотримується квадратного дизайну камери на задній панелі телефону. Стиль дуже схожий на раніше висміяну налаштування камери iPhone 11 Pro, але виглядає ще гірше.

Samsung Galaxy Note 10 Lite, gizchina

Крім вибору дизайну, смартфон отримав потрійний основну камеру. Згідно з попередніми чутками, вони мають дозвіл 12MP для основного об'єктива, 12MP для вторинного ультра ширококутного об'єктива і 12M для третього телеоб'єктиву.

Спереду, в отворі в екрані, замість цього бачимо одну фронтальну камеру, яка завжди згідно з попередніми чутками має дозвіл 32MP.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Samsung Galaxy Note 10 Lite, gizchina

Ще одна дуже цікава деталь, яка просочилася в мережу - наявність плоскої панелі, яка замінює вигнутий екран.

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.