За тиждень до CES 2020 з'явилися перші зображення телевізора Samsung без рамки QLED. Ми знали, що Samsung збирається представити телевізор без рамок під час майбутньої конференції. Тепер же фото в мережу злили за тиждень до презентації.

Samsung TV, gizchina

Корейський виробник приклеїв шасі до панелі телевізора на мінімальній відстані. Результат дуже хороший з майже відсутніми рамками. Samsung представить нові моделі 8K-телевізорів з гаслом: “Відкрийте для себе міць майбутнього за межами кордонів”, модель буде називатися “Бездзеркальний телевізор” і з'явиться тільки в 65-дюймовому форматі. Ви помітите, що підстава телевізора на моделі Q90R (2019) однаково.

Крім того, Samsung також повинна представити свою звукову панель Q800T, як видно на зображенні вище.

Про ціни поки говорити рано.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Samsung TV, gizchina

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.